4 juni 2012

Oväder = mysväder

I fredags var det dags för avslutning på minisimmet. Efter det så vart det middag med familjen Howe för vidare avfärd mot Falun och Rix Fm festival. Där spelade bl.a. Eric Saade. Felicia och Gustavs favorit :)
Det blåste kallt men regnet höll sig borta.

På lördagen så var det storm och regn, regn, regn. Andreas drog till Stockholm för lite dömning och jag var hemma och myste med barnen. Vi eldade i nästan alla eldstäder för det var så ruggigt.

Igår var det dags för nästa avslutning, nämligen Skogs Mulle. Och gissa om vi hade tur med vädret. Det regnade när vi åkte dit men sen under hela mulle så såg vi till och med solen. Viss det kom något regnstänk men inget som störde. Det var så mysigt med korvgrillning och så kom ju Mulle med diplom oxå :)

Felicia Edit Alva hon har många idéer hon, igår skulle William bada och han fick minsann inte bada med Felicia för han bajsar ju i vattnet. Men när hon såg att William satt i sin balja i badkaret då gick det minsann bra att bada :)


Dagen avslutades med en typiskt Felicia kommentar: " pappa, idag var en bra dag, inte så mycket tjafs". Goa skit unge hon vet så väl <3

Idag så hoppas vi på positiva besked angående lägenhet i Borlänge, börjar bli lite bråttom nu.

Och för er morgonpigga så lyssna på Sveriges radio Dalarna imorgon bitti ca kl 06:15, annars så finns det på webben lite senare. ;)

Och nu när jag sitter och skriver detta så kan ni tro, SOLEN SKINER.

Ha en härlig dag alla.

Behandla andra som du vill bli behandlad själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar