24 nov. 2011

Då har datumet kommit

Igår på posten kom ett brev som gav blandade känslor, dels av äntligen och dels av oro och nervositet. Vi fick datum för Williams ljumskbråcks operation. Den 13/12 skall vi vara i Uppsala för inskrivning på avd 95B, den 14/12 är det planerad operations dag.
Visst har vi längtat efter denna op men samtidigt så går det inte att sluta grubbla på vad som kan hända efteråt.
Det är ju så att W måste sövas för denna op och det innebär intubering och respirator igen. Som tur är så behövs det förhoppningsvis inte så höga tryck. Men det räknas som en risk op då dom inte vet hur williams lungor kommer att reagera på respiratorn. Så själva op är vi inte oroliga för utan det är tiden efteråt. Det vi hoppas på är att dom kan ta bort respiratorn direkt efter operationen.
Men sen så ska det ju faktiskt bli jätte roligt att få visa upp deras charmtroll till mirakel, för W är absolut ett av dom största mirakel som utförts i Uppsala. :)

Sen är det bara att hoppas att vi slipper fira jul i Uppsala.

5 kommentarer:

 1. Måste bara lämna ett litet avtryck. Vilken resa ni har gjort, helt otroligt! Man blir verkligen tagen av er historia. Vilken liten kämpe han är, ja och ni också :) Tänk så många små mirakel det finns, helt otroligt va starka dom är. En läkare i falun sa till oss att det finns inget starkare än en liten bebis, så stark blir man aldrig igen :) Låg ni på 33:an i falun? För då lär vi ha varit där samtidigt :)

  SvaraRadera
 2. Vi låg på 33:an rum 4. Från 18/5 tom slutet på juli i år :)

  SvaraRadera
 3. Vi låg på 33:an, men nu minns jag ju inte nummret. Men mittemot korridoren till köket, kan det ha varit 6 eller 7 tro. Vi låg där fram tills 16e Juni!

  SvaraRadera
 4. Då sågs vi säkert i korridoren :)

  SvaraRadera
 5. Ja det gjorde vi säkert :)

  SvaraRadera