12 okt. 2012

Vart är William?

Det är en konstant återkommande fråga här. Då vi inte har någon slang att följa längre. Och när han har hyss för sig så är han alldeles tyst 😊

Det har snart gått två dygn sen vi kopplade bort syrgasen och det verkar gå jätte bra. Det är fullt bus som vanligt. Och han dippar inte en enda gång när han sover, ligger mellan 86-92% i syresättning.

Vi går som i chock här hemma än tror jag denna dag trodde vi var långt borta då han låg på 86-90% utan syrgas, men tydligen så är det Williams nivå och han fixar det galant. Åå vad jag älskar läkarna i Falun som vågar chansa och prova nya saker.

Nu måste vi lära oss leva ett nytt liv utan vår tredje bebis på ca 5 kg, ja syrgastuben alltså. 😊
Tänk bara igår bar jag William till bilen i garaget. Inte krångla med någon vagn för att spara på ryggen. Och vad fort det går att ta sig någonstans. Bara lyfta upp och gå. Vad enkelt allt vart helt plötsligt, och ändå var det bara en tunn plastslang.

Det är bara en sak som är lite jobbig just nu. William är så himla olik sig utan slang så vi känner inte igen honom. Men så får man det där flinet och då är det vår lilla Söt Göte minsann ❤

Vi passar på att njuta denna tid utan slang för snart vet vi att den säkert kommer tillbaka då det är höst och det är lika med infektionernas paradis.

William är nu 20 månader (16 månader.
Vikt: 9880g
Längd: 74cm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar