24 okt. 2012

Idag firar vi lite

Idag nådde William ett delmål igen. Nämligen 10kg gränsen. Så idag fick han lite extra götta. :)
William har nu varit utan syrgas i två veckor. Allt går bra men vi vet att vid minsta förkylning eller snuva så är det bara att koppla på syrgasen.
Han är vildare n vildast. Går gärna med gåvagnen, roligast är det om storasyster sitter i gåvagnen. Han klättrar och kryper numera på riktigt.
Han vill dessutom äta själv och smaka allt vi äter. Idag fick han testa räkor och det gick ner det med. Japp han är ett matvrak och gissa om vi är glada för det. För det är nämligen så att det är mer regel än undantag att extrem prematurer inte gillar att äta.Felicia har denna vecka varit på utflykt med dagis till biblioteket och idag hade dom höstfest på dagis, det innebar lunch inform av hamburgare utomhus mm.
När det gäller husbygget så väntar vi på att remissen som gått ut till blivande grannar skall besvaras av dom. När det är gjort så blir det tekniskt samråd och efter det gjuter vi. Så snälla herr vinter kom inte med en massa snö och minusgrader än. Vi vill inte ha tjäle än.Denna diskbänk blir det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar