16 apr. 2012

Hoppat över sommaren?

Man kan kalla det typiskt aprilväder, men vad sjutton det räcker om det snöar på nätterna inte hela dagen. Snart är det ca 5 cm blöt snö som ligger på backen, träden är vita igen. Nog för att jag gillar snö men det får gärna vara sommar emellan :)

Tur att man har liten som ligger här å snackar för fullt så man glömmer vädret utanför.

Igår var det stora kläddagen. Tänk om man fick byta garderob flera gånger per år. William har nu svischat förbi storlek 68 och nu är det storlek 74 som gäller.
Han visade även upp nya trick igår, dvs han började lyfta upp slits rumpan när han ligger på mage. Kryp varning. Dags att hårdträna så han kan sitta själv först :)
Han ligger numera mer på mage än på rygg när han väl ligger still. Tur att Britt på BVC förklarade att fall inom barnets egna längd inte är farligt för ibland dunkar det bra i golvet när han rullar runt :)

Den gångna helgen har vi tänkt otroligt mycket på Williams neo kompis Vivvi som haft/har en tuff fight mot en kraftig lunginflammation. Hoppas verkligen att hon är piggare nu. Styrke kramar till er Kajsa och Thomas. Hur var det nu, "Ett steg framåt, sen en massa steg bakåt. Glädjen varar max en till två dagar". Våran slogan vår tid i Uppsala :).

Måndag snart söndag igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar