27 jan. 2013

Dop och två års kalas

Igår 26/1-2013 var det då dags för Williams dop.
Hela 75 vänner och familjemedlemmar ville vara med och förgylla Williams dop och två års kalas. Ett varmt tack för att ni förgyllde vår dag.
Det var en nervös familjen Björkman som packade in sig i bilen och åkte till Torsång. Vi dukade och förberedde maten i församlingsgården. En stor kram till Moster, mamma och pappa, svärmor och svärfar för all hjälp.
Klockan 15:00 var det så dags att kliva in i kyrkan. Jag skakade av nervositet, visste ju inte alls hur våra känslor skulle bli. Men leendet från alla som satt där inne och en präst som gjorde allt mkt lättsammare gjorde att vi klarade av hela ceremonin.
Min arbetskamrat Anna och hennes vänner i kvartetten gav Willam två sånger i gåva.
Kvartetten sjöng Älska mig, akapella. Så otroligt fint. Och Anna avslutade hela ceremonin med att sjunga Utan dina andetag. Då kom det faktiskt tårar.
William skötte sig helt ok. Han ville helst gå omkring och titta på alla :)
Efteråt bjöd vi alla på en enklare middagsbuffe.
Åter igen ett stort tack till alla som kom.
Och en stor kram till min lilla familj som åter igen klarat av ett steg i livet och i habiliteringen av vårt familjetrauma. FAN VAD STARKA VI ÄR som familj. Nu kan inget stjälpa oss ❤
Ett önskemål från oss är att ni alla som knäppte lite kort under dagen jätte gärna får skicka kopior till oss ( bjorkmanmalin78@telia.com).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar