11 sep. 2011

7 månader och höst på riktigt

Den 31/8 blev William 7 månader (3 månader).  Detta innabar oxå att vi haft William hemma hos oss i drygt en månad det är hur undebart som hellst. Går inte att beskriva med ord hur härligt det är att ÄNTLIGEN få leva som en "vanlig" familj igen.W har gjort otroliga framsteg. Han har börjat försöka prata lite men det låter mest som ett hest gurgel så nu ska vi be dom kolla stämbanden. Stämbanden tar nämligen otroligt mycket stryk vid in- och ex-tuberingar. Syrgasen när vi kom hem låg på ca 1,0 l/min nu är vi nere på 0,2 l/min. Man har ändrat i hans journal angående sövning (inför kommande bråck op) att det nu inte längre är någon fara att söva honom :-). Vi tränar även W utan syrgas och det går bra i ca 5 min men det är ändå ett otrolig framsteg om man tänker tillbaka ca 2,5 månader så klarade han sig inte alls utan syrgas.
Han väger nu hela 6200g dvs tio dubblat sin vikt. Han är ca 60 cm lång så nu åker stl 56 upp på vinden :-)
Vi har även köpt oss en syskonvagn, en Carena double swing, då jag känner att jag blir låst dom dagar Andreas jobbar till 18 eller är iväg på fotboll. Den är helt suverän.

Felicia har kommit in i den äkta tre års trotsen, hon är inte elak eller så utan är allmänt flummig och vägrar lyssna och rätt som det är så får hon världens utbrott när inte det går som hon vill. Ja ja det är ju något alla måste ta sig igenom. Men vi har äntligen börjat på Minisimmet igen och oj vad duktiga dom är, dessa barn kommer att kunna simma utan flythjälp innan dom är 4 år det är jag helt övertygad om.

Igår var vi på dop i Amsbergs kapell. Det var sötaste Elin Howe som döptes. Tack för ett fint dop.
Nu väntar en vecka med läkar kontroll för W och fotboll till helgen i Kalmar för Andreas.

Sen bara måste jag säga att September månad är nog den vackraste på hela året med alla dessa härliga färger.
Felicia och Gustav på minisim

Undrar vem hon brås på :-)

Bästa kompisen Laban hemma hos Pia, Malin och Peter
 
Felicia matar sin docka medans W får sin mat <3

Redo för dop 10/9-2011

Nya vagnen

"Söt Göte" kör sina 5 minutare :-)

Kvälls mys med pappa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar