30 nov. 2010

Men oj då

Nu var det länge sen jag skrev tydligen. Ursäkten är väl att vi har haft den värsta månaden på jobbet. Vi är nu inne på sista vecka att göra klart katalogen som skall komma ut i slutet på mars.
vad har hän under november då?
Jo en hel del. Men det mesta handlar tyvärr om jobb :-(

Felicia är fortfarande morgonpigg och äter mat typ varannan dag. Men Oj vad hon pratar nu. Igår fick jag äntligen klar hennes nya säng så nu har spjälsängen åkt ut. Gissa om hon blev lycklig över sin nya säng :-)

Sen berättar Felicia för alla att mamma har bebis i magen och att Fleicia oxå har en bebis i magen, pappa han har bara stor mage, hi hi hi.
Hur mår mammas mage då, jo tack bra tror jag. Har inte kännt några rörelser ännu är i v15. Men jag kände väldigt sent med Felicia oxå. Jag har börjat fått tendenser till lite lätt foglossning när jag gjort något ansträngande men det kan jag leva med. Har inte mått illa utan bara varit trött. Vi har fått tid för ultraljud den 28/12 i Falun, ska bli så spännande.

Andreas han jobbar och sliter men det är ju skönt att firman går bra. Han har nu äntligen ingen fotboll utan har kvällarna och helgerna över till oss.

Om en vecka ska jag och Andreas nog äta det häftigaste julbord som vi någonsin kommer att vara med om, vi åker nämligen till Österike och ska bo på Salzburger Hof :-).
Ha en fortsatt superskön dag.


Pulka åkning. Andreas, Felicia och Gustav Howe.
                    

1 kommentar:

  1. Tusen tack för gratulationen när Majsan fyllde 1 år! Vad glad jag blev! Kul med en ny blogg att läsa, grattis till bebisen i magen också! Det är så mysigt att vara gravid (tycker i alla fall jag :))

    Allt gott! Vänligen, Jannica

    SvaraRadera