11 dec. 2012

Synagis säsongen invigd

Idag var jag till Falun med William. Dags för spruta nummer ett i förebyggande mot RS virus.
Det blev en lång dag i Falun, så var det inte tänkt. Tur vi hade sällskap av bästa Jenny och Ellinor.
Sköterskan på spec.mottagningen tyckte William var tungandad och pratade med en läkare där som då vägrade ge William RS sprutan innan han blev friskförklarad av barnläkare på Akuten.
Ja ni läste rätt Akuten. Från att vara på en hel mottagning full med barnläkare så skulle vi alltså gå till Akuten och sätta oss och vänta på barnläkaren där. Som tur var så var det inga andra barn där så det Tova "bara" en timme där. Läkaren där gick helt på mina ord att William andas faktiskt så här och att han just nu har rinnsnuva och lindrig förkylning pga tänder. Hon ringde Williams astma och allergi läkare som sa klart och tydligt att William ska ha Synagis NU.
Så tillbaks till mottagningen och tala om att det var ok med sprutan. Bara att vänta igen då. Efter ytterligare nästan en timme så var vi äntligen klara.
Faktiskt första gången det varit strul för oss. Så blir det när "fel" sköterska jobbar. Vissa är bara så himla osmidiga.
Avslutade hela besöket med en lunch med Jenny och Ellinor.
Nu blir det nästa spruta om fyra veckor.

Imorgon kväll bjuder Felicia och hennes dagis kompisar oss familjer på luciasång och fika.

När det gäller husbygget så har vi nu satt Borlänge Energi i jobb då vi upptäckt att snösvängen använt vår tomt som snöupplag. Gillas INTE.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar