3 feb. 2012

Nytt försök

Ja ha då siktar vi på andra gången gillt när det fäller Williams ljumskbråck.
Den 15/2 är operationsdagen så vi åker ner till Uppsala den 14/2 för inskrivning. Så nu en vädjan till alla virus och bakterier håll er borta från oss nu vill vi ha detta gjort så vi kan sikta mot nya mål :)

För ett år sedan så var det -25 grader ute så nu vet ni vad som väntar. Vi hade -20 i natt få se om denna natt slår det.

Sen kan jag berätta lungröntgen visar en klar förbättring på w så nu vågar vi kanske hoppas på en framtid utan syrgas.

Ha nu en riktigt skön och myggfri helg.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Har varit inne här några gånger och läst om er söte kille! Vilken resa ni gjort och gör. Jag är oxå uppe i en resa med min lilla tjej som kom i v 28+1, inte lika tidigt som er William. Läste att ni ska operera för ljumskbråck i Uppsala nu till veckan. Det ska vi med. Vi hoppas att det blir av på fredag, det hängde lite på hur många barn som ligger på 95f då. Har William besvär av sitt bråck nu? Verkar han ha ont av det. Min tjej verkar nämligen besvärad och öm och vi har fått rådet att putta in det igen om hon har för mycket obehag, men det skär ju hjärtat varje gång! Jag önskar er lycka till med operationen och att han får vara frisk! Kramar från Gävle

  SvaraRadera
  Svar
  1. William har inte så stora bekymmer när han är frisk. Men minsta lilla han hostar eller tar i och basar åker det ut. Han har ett stort hål som en enkrona ungefär.
   Lycka till med er tjej oxå

   Radera