14 aug. 2011

Tiden går

Nu kan jag ÄNTLIGEN skriva att vi fått tagit hem vår älskade lilla bebis. Vi är nu sen ca två veckor tillbaka hemma på långtids permission, dvs vi är inte utskrivna men får vårda vår William hemma. Detta innebär att vi åker till Falun för lite vägning, mätning och provtagningar ett par gånger i veckan.
William har fått mycket bättre koldioxid värde i blodet den senaste tiden, sist var det på 9.  lågt har han inte legat sen han låg i respirator. Han andas mycket lugnare och allt detta beror på nya vätskedrivande mediciner samt att han har fått växa till sig lite. Han har även börjat flina och skratta åt alla som tittar på honom :-)
Han väger nu ca 5800g och är 56 cm lång.
Om ca två veckor får vi veta när dom tänker göra ljumskbråcks operationen, den kommer att göras i Uppsala.

Vårat stora hjärta har hunnit bli tre år, vart tog dom åren vägen. Hon har verkligen blivit stora tjejen. Är nästan helt blöjfri, vissa nätter vill hon ha blöja. Hon har dock fått den beryktade tre års trottsen. Det gäller att inte tappa humöret. Men för det mesta är hon bara så go. Hennes favorit utryck just nu, "Nä men".
Hon är så otroligt snäll och duktig med William.Felicia 1 månad.

2 kommentarer:

  1. Men så skönt o få komma hem! Nästan lite overkligt eller? Såg att ni varit på Parken Zoo också, mitt jobb :-D Ta hand om er! Kram

    SvaraRadera