21 feb. 2011

Att känna sig maktlös

så är dagarna här på 95F på Akademiska i Uppsala.
Vi har på 8 dagar haft två samtal om snabb dop av W då han mått riktigt dåligt två fredagar. Det är ett fruktansvärt samtal som jag inte ens önskar min bittraste fiende.
Men vi har än så länge haft den otroliga turen att W har visat sig envis och kommit tillbaka till oss. Hur många gånger till orkar han och vi?

Det som är hans största problem nu är hans omogna lungor, han är välldigt lungsjuk. Men så överraskar han oss alla med att må hur bra som helst för att sedan dippa lite och sen komma tillbaka igen.
Det värtsa är att vi inte vet är han sjuk egentligen eller bara omogen, inte ens läkarna vet. Läkarna kör med uteslutningsmetoden och låta bli metoden om W är lugn och nöjd.

Idag kl 22:58 blir härlige W 3 veckor (25+6). Det betyder en vecka mognare i kroppen.

Han har även lärt sig hur han ska ge sina stackars föräldrar dåligt samvete, nämligen med att titta på oss med sina stora blå ögon när vi säger godnatt och ska gå till hotellet. Man smälter kan jag lova :-)

Det bästa just nu är att dagarna går så otroligt fort. Samt att det löst sig för stunden med stora hjärtat där hemma. Farmor är tillfälligt anställd av Leksands kommun. Jo ni läste rätt, helt otroligt att dom gick med på det :-)

William 3 veckor

William 3 veckor

1 kommentar:

  1. Hej Malin,
    Man kan inte ens föreställa sig hur ni har det mellan svängningar av stabilt och icke stabilt läge på William. Jag följer er via blogg & fb och lovar att jag varje dag håller tummarna för att han blir starkare. Ni är fantastiska som delar med er till oss andra men jag kan tänka mig att det är ett stöd i er situation. Även fantastiska som kämpar på tillsammans med er lille så fina fina pojk <3 Jag hoppas så innerligt att ni alla 3 får komma närmare hem till storasyster snart! Som jag sagt tidigare, jag tänker på er & hoppas för er varje dag <3 Kramar till er, Ullis

    SvaraRadera